Saturday, September 27, 2014

Pieni (?) synttärilahjatoive

Pyöreiden vuosien kunniaksi mulla ois pieni (?) synttärilahjatoive. Itelleni en suoranaisesti tarvii mitään just nyt, mutta jos toteuttaisit tän, niin se ois musta oivallista, ehkä jopa hykerryttävää:

Tee seuraavan kolmen päivän aikana jotain semmosta rajojasi venyttävää ja siistiä, mitä oot pitkään halunnu tehdä, muttet oo uskaltanut. Ihan sama mitä, kunhan se on sulle jotenkin haastavaa, hieman poikkeuksellista, jännää ja innostavaa, ja vie sua semmoseen suuntaan johon haluut kulkea elämässäs. Se voi olla pientä tai suurta tai keskikokoista tai mitä ikinä tilanne sattuu mahdollistamaan, mutta tee jotain joka vaikuttaa suhun hyvin. Silmät auki, elämä tarjoaa saletisti yllättäviä tilaisuuksia.

Juttele tuntemattomalle, pyydä ihastustas treffeille, puhu suoraan tyypille jota oot turhaan mielistelly, ota loparit, käy kylmässä suihkussa, poimi silokki, tuu kaapista, sano ei, mee ulos tyhmissä vaatteissa, ota kantaa, harrasta uudenlaista seksiä, tunnusta, käy aistideprivaatiotankissa, käy lenkillä, julkaise valokuva itestäs rumimmillas, alota runkkauslakko, alota kännykkälakko, alota sokerilakko, alota superfoodlakko, yritä parhaasi mukaan ymmärtää konservatiivista mielipidettä, yritä parhaasi mukaan ymmärtää radikaalia mielipidettä, kävele takaperin, halaa vaikka yleensä kättelet, tai kättele vasemmalla kädellä, jätä väittely kesken koska huomaat ettei se johda mihinkään, varaa matka, kerro äidille, kirjota runo, sano ääneen että vituttaa tai surettaa tai pelottaa, leikkaa hiukset, leikkaa parta, päätä jättää karvat ajamatta, ota riski että mokaat julkisesti, laita tietokone kiinni. Mitä ikinä!

Ja kerro siitä sit tähän. Voit kertoa myös aikomuksistasi, siten voi vahvistaa omaa intentiota ja edesauttaa vision toteutumista.

Kiitos jo etukäteen, ja mitä parhainta tätä hetkeä.

(tämä postaushan on siis alunperin julkaistu Facebookissa, ja vastauksiakin on enemmän siellä: https://www.facebook.com/erisgumma/posts/10152485352853772)

No comments: