Friday, August 1, 2014

Tosi vitun sopiva

Mulla oli ihanaton heinäkuu. Tää oli seurausta siitä, että tuntu että viljelen sanaa "ihana" liikaa, joten halusin kokeilla vieroitusta. Tahdoin kans keksiä vaihtoehtoisia ilmaisuja, mikä osoittautu paljon vaikeammaks kuin oisin kuvitellu.

En mä osannut täysin ihanatta tietenkään olla, se luiskahteli suusta vahingossa kerran jos toisenkin. Sysäävänä tekijänä saattoi olla esim. poikkeuksellisen hekumallinen makuelämys, jumalainen neito, orgastisen hyvä musa tai se, että marimboja on olemassa. Monta kertaa kuitenkin myös tulin tietoiseksi siitä, että ihana yrittää pyrkiä kauttani ulos, ja pysäytin mokoman väkisintunkijan ennaltaehkäisevästi.

Ihanan korvaamisen vaikeudesta kertoo se, että paras keksimäni korvaava käsite oli "tosi vitun sopiva". Eli tota, ei ihanaa monimuotoisuudessaan oikein taida voida vaihtaa muuhun. (Prove me wrong!)

No, tänään on elokuu, eli eka päivä ihanalakkoni jälkeen. Ei oo lähteny mitenkään käsistä silti. Mutta hauskana synkronistisena randomtapahtumana, tänään kun olin katusoittamassa, joku ulkomaalainen mies (päättelin tän siitä, että sillä oli tassuissa Finlande-matkaopas) kuunteli pitkään, ja lähtiessään jätti lapun, johon oli kirjoittanut hymynaaman kera "ihanaa".

Siis just tänään. Hitto kun elämä on taas täynnänsä hassuja, osuvia sattumuksia. Hyvää päivää.

No comments: