Sunday, August 3, 2014

Mulkkua, osa 2

Jatkoa aiempaan, ikävään kohtaamiseeni jonglöörin kanssa (josta tässä: http://inspiraatiokanava.blogspot.fi/2014/07/mulkkua.html)

Kyseinen jonkkaherra käveli ohi kun olin soittamassa. Olin kelannut, että haluisin selvittää viimekertaista ihan kasvotusten jos satutaan törmäämään (en tykkää siitä kun asioita jää hampaankoloihin). Lopetin soiton ja huikkasin, että hei jonkkamies, jutellaan. Hän sanoi heti alkuun, että hänelle jäi viime kohtaamisesta morkkis. Että on tosi pahoillaan, ja lupaa ettei vastaava enää toistu.

Arvostan hemmetisti sitä, että joku uskaltaa ja haluaa myöntää tehneensä virheen. Sanoin sen. Sanoin kans, etten itekään oo mitenkään puhdas pulmunen ja oon itekin välillä toiminu kyseenalaisesti katuesiintymisissäni, ja että meidän kohtaaminen sai mut taas vaihteeks funtsimaan omaakin toimintaani kriittisessä valossa.

Juteltiin jonkun aikaa, jäi puhdistunut fiilis. En jaksa kantaa kaunaa jos ei oo pakko. Tai osaakaan, yleensä. Tuntuu, että jos joku toimii nihkeästi mutta ottaa siitä sittemmin vastuun ja ilmaisee halua toimia vastedes sujuvammin, niin ihan turhaa ois olla antamatta mahista, luottamatta, jos kyse ei oo mistään megavakavasta asiasta. Eri asia sit, jos joku huonoilee kerta toisensa jälkeen.

Juuh. Tänä iltana oli loistokeikka Antti Kosmon kanssa yksillä 50v-juhlilla, covereita kitaran, laulun ja perkussioiden muodossa, vähän kans random-kurkkulaulua. Oli hyvä tuli, ton jannun kanssa on erinomainen, intensiivinen energia.

Lähen justkoht kohti lentokenttää ja Portugalia, Boom Festival odottaa. Nähään taas, seuraa poltettas ja mee sinne mistä löydät selkeyttä.

No comments: